UUDET TUULET PUHALTAVAT TALOJEN KULMILLA

Navigointi
Asiantuntijapalvelut
Isännöintipalvelut
Hr-palvelut
Taloushallintopalvelut
Yhteystiedot
Linkit
Palaute
Google
Pääsivu

YRITYKSEN TOIMINTA-AJATUS

Talo- ja TiliTiimi Aaltosen toiminta-ajatuksena on tarjota isännöintiä ja erilaisia hallintopalveluja asunto-osakeyhtiöille ja pk-yrityksille. Lisäksi palveluntarjontaamme kuuluvat työsuhde-, yhteistoiminta- ja työehtosopimus-konsultointipalvelut yrityksille ja aikuiskoulutuspalvelujen tuottajille. Näen, että asiakaslähtöinen, saatavilla oleva ja kuunteleva isännöitsijä on tulevaisuutta.

Entistä paremmat ihmissuhde- ja kommunikointitaidot sekä tekninen ja hallinnollinen ammattitaito takaavat taloyhtiöille pitkän ja turvallisen elinkaaren. Kaikki toiminta perustuu hyvään isännöintitapaan asiakkaat huomioon ottaen. Nettipohjainen asiointi isännöintitoimiston Internet-kotisivuilla helpottaa asukkaiden elämää ja nopeuttaa avunsaantia. Isännöitsijätodistusten tilaaminen, korjausilmoitukset ja talonkirjaotteet voi mm. tilata netin kautta.

PK-YRITTÄJÄT

Pk-yrittäjät voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, kun ulkoistavat henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon sekä työsuhdeasioiden hoidon niiden osa-alueiden erikoisosaajille. Henkilöstö on yrityksen voimavara ja siihen panostaminen säästää rahaa esim. sairauspoissaolojen pienenemisenä. Myös erilaiset työkyvyn ylläpitoon liittyvät toimenpiteet ja työterveyshuoltosopimukset antavat potkua henkilöstön jaksamiseen. Motivoitunut, hyvinvoiva henkilöstö tukee yrittäjää ja antaa yritykselle lisäarvoa.

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Konsultointipalvelut yrityksille ja koulutuspalvelujen tuottajille perustuvat vuosikymmenien kokemukseen henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä työsuhdeasioista. Laaja työlainsäädännön tuntemus antaa vankan pohjan opetustyölle.

TALOTILITIIMIN TARJONTA

Yrityksen tarjonta perustuu yrittäjän, Anneli Aaltosen yli 30 vuoden työkokemukseen isojen yritysten henkilöstö- ja palkkahallinnosta sekä työsuhdeasioiden tuntemuksesta. Työlainsäädäntö kokonaisuutena on melkoinen tietopaketti, jonka voi hyödyntää konsultoimalla pk-yrityksiä ja kouluttamalla uusia alalle aikovia henkilöitä.

Yrittäjä on peruskoulutukseltaan merkonomi ja on suorittanut isännöintitutkinnon Markkinointi-instituutissa 1991 sekä talous-hallintotutkinnon 2010 Turun ammatti-instituutissa.

Talo- ja TiliTiimi Aaltosen teknisenä tukena toimii isännöintikoulutuksen 2010-2011 suorittanut rakennusmestari Juha Aaltonen, jolla on kokemusta yli 25 vuoden ajalta sekä rakennusalan isoista työmaista, suurista kunnossapitokohteista että tietotekniikka-alasta ja sen opetustehtävistä.